Docenten

10509698_726302457431591_2669977609477142743_nDans- en Balletstudio Like2Dance heeft een sterk team docenten, welke zich allemaal vol enthousiasme inzetten om de leerlingen plezier in dansen te laten ervaren en ze tegelijkertijd veel te leren. Waar plezier voorop staat, wordt veel en snel geleerd! De kracht van de docenten van Dans- en Balletstudio Like2Dance is, dat alle docenten doen waar hun passie ligt en groepen lesgeven die ze qua leetfijd en niveau het leukste vinden om te doen. Maak hieronder kennis met de docenten.

Mienke Zandleven

Mienke geeft bij Dans- en Balletstudio Like2Dance klassiek ballet aan kinderen en tieners, streetdance aan kinderen en modern-jazz aan volwassenen.

Nicole de Koning

Mijn naam is Nicole de Koning. Ik ben op jonge leeftijd begonnen met klassiek ballet en daarna volgde al snel jazzdans. Ik heb tijdens het VWO een vooropleiding gevolgd aan de Dansacademie in Rotterdam. Voor mij was het daarna een logische stap om na het behalen van mijn VWO diploma door te stromen naar een dansacademie. De keuze viel op de academie in Tilburg. Hier heb ik in 2005 mijn diploma dansdocent gehaald met als specialisatie klassieke- en jazzdans. De jaren daarna heb ik bij vele instellingen en scholen danslessen gegeven. Ik heb met zeer veel verschillende doelgroepen gewerkt in diverse disciplines. Daarnaast ben ik zelf workshops blijven volgen in o.a. New York, Amsterdam en Den Haag. Om mij verder te verdiepen in de pedagogische kant van het vak ben ik in 2007 met de PABO begonnen. Deze is inmiddels afgerond en alle opgedane kennis kan ik goed in de praktijk toepassen. Op dit moment geef ik alleen nog klassiek ballet. Ik breng mijn plezier en genot van klassieke dans met enthousiasme over naar mijn leerlingen. Nicole geeft bij Dans- en Balletstudio Like2Dance klassiek ballet aan kinderen, tieners en volwassenen.

Lisa van der Hoeven

Mijn naam is Lisa van der Hoeven en ik ga klassiek ballet geven. Sinds mijn 9e ben ik al volop met dansen bezig. In de tussentijd heb ik ervaring opgedaan in diverse disciplines: ballet, spitzen, modern, jazz, urban, drama en showballet. Dit jaar heb ik de HAVO en de dansvooropleiding Schakelklas afgerond bij de Hogeschool voor de Kunsten Codarts in Rotterdam. Deze vooropleiding bestond uit meerdere uren in de week ballet en moderne dans en ook regelmatig workshops urban. Ik heb ook al vele voorstellingen gedanst. Naast mijn vaste lessen die ik zelf volg, volg ik ook regelmatig workshops van bekende choreografen, o.a. Vincent Vianen. Verder ben ik danseres in een illusionistenshow en doe ik modeshows en optredens tijdens buurtevenementen. Ik heb de opleiding Docent Dans bij Codarts in Rotterdam afgerond. Ik kijk ernaar uit ook komend seizoen weer mijn plezier in dansen over te brengen aan mijn leerlingen. Lisa geeft bij Dans- en Balletstudio Like2Dance klassiek ballet aan kinderen en tieners en modern aan kinderen, tieners en volwassenen.

Michelle Arkesteijn

Michelle geeft bij Dans- en Balletstudio Like2Dance streetdance aan kinderen en tieners.

Jaleesa Senn van Basel

Jaleesa geeft bij Dans- en Balletstudio Like2Dance streetdance aan kinderen en hiphop aan tieners en volwassenen.

James Walcott

James geeft bij Dans- en Balletstudio Like2Dance breakdance aan kinderen en tieners.

Kirsten van Tol

Kirsten geeft bij Dans- en Balletstudio Like2Dance klassiek ballet aan kinderen.

Soesahn Hakkoer

Soesahn geeft bij Dans- en Balletstudio Like2Dance zumba en jazz/conditie aan volwassenen.

Lydia de Hoogh

Ik dans al zolang ik mij kan herinneren, ben op mijn 4e jaar begonnen met balletles en wist heel zeker dat ik later ballerina of balletjuf wilde worden. Dat is niet helemaal gelukt, maar ik heb wel met veel pelzier de HAVO voor Muziek en Dans gevolgd en daarna de opleiding Docent Dans aan de Rotterdamse Dansacademie. Die laatste opleiding heb ik helaas mede vanwege blessures niet af kunnen maken en ik ben toen rigoureus met dansen gestopt. In 2008 ben ik voorzichtig weer begonnen met een klassieke les bij Like2Dance en sindsdien ben ik weer net zo gepassioneerd als vroeger. Naast balletlessen heb ik inmiddels uitstapjes gemaakt naar modern jazz, modern en volg ik regelmatig cursussen en workshops, wa aronder de jaarlijkse Dutch Summer Dance Course van de Dutch Don’t Dance Division. Na een aantal invallessen en zwangerschapsvervangingen klassiek ballet in de afgelopen jaren ben ik erg blij dat Marjolijn mij nu de kans biedt om mijn passie, kennis en ervaring over te brengen in de reguliere lessen klassiek ballet. Zo ben ik uiteindelijk toch de balletjuf geworden die ik ooit wilde zijn. Lydia geeft bij Dans- en Balletstudio Like2Dance klassiek ballet aan tieners en volwassen.