Voorstellingen

Regelmatig laten de leerlingen van Like2Dance hun dansprestaties zien tijdens voorstellingen.

Deze voorstellingen worden gegeven in diverse theaters van Den Haag waaronder het Lucent Danstheater/Zuiderstrandtheater, Theater de Nieuwe Regentes en het World Forum Theater.

Kijk bij ‘Foto’s en video’s’ naar een impressie van die voorstellingen

De eerstvolgende voorstellingen die gepland staan zijn: WERELDREIS. Deze zijn op 14 en 15 april in theater De Nieuwe Regentes. De leerlingen van Like2Dance nemen je mee op reis, om te beginnen op een onbewoond eiland en na een mooie reis te eindigen in ons eigen ‘kikkerlandje’. Er zijn dat weekend zes shows. Op zaterdag en zondag om 11.00 uur, 14.00 uur en 17.00 uur. De kaartjes voor deze show kunnen, vanaf 8 januari, op deze website besteld worden. Kaartjes kosten €15,00 per kaart. De voorstellingen duren ongeveer 60 minuten en hebben GEEN pauze.

Op 23 Juni organiseren we in theater De Nieuwe Regentes onze ‘open studio’ presentaties. Om 13.00 uur en 16.00 uur presenteren leerlingen van Like2Dance waar zij samen met hun docent aan gewerkt hebben. Kaartens hiervoor kosten €10,00 per kaart en kunnen ook besteld worden via deze website.

Voor meer informatie over genoemde voorstellingen kan contant opgenomen worden met Marjolijn, door te mailen naar info@like2dance.nl, of te bellen naar 06-18682995.